• Mette Bank den 17-12-2018
    Kære forældre

Angst og ængstelighed er et udbredt problem blandt børn og unge, og det har fået stor bevågenhed gennem de seneste år. Angst er en naturlig del af børns udvikling, og de fleste børn vil derfor i perioder opleve at blive bange for særlige situationer eller ting. Som oftest vil angsten være forbigående og forsvinde igen efter et stykke tid, men for nogen udvikler den sig og griber forstyrrende ind i hverdagen med store konsekvenser til følge – både på kort og lang sigt.
    Det er muligt for forældre at støtte og hjælpe deres børn, således at angst og ængstelighed ikke hindrer børn i have et godt liv sammen med deres familie og kammerater. Det kræver, at man er opmærksom på hvilken adfærd, der kunne være tegn på angst og ængstelighed samt at man har en viden om, hvordan man hjælper barnet eller den unge til at udfordre sig selv og opnå en fornemmelse for mestring.

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg udbyder i den sammenhæng temamøder til forældre til angste og ængstelige børn.

På temamøderne er der fokus på børn, der er i risiko for at udvikle angst og børn, som allerede har udviklet angst. Hvordan kan de opspores, og hvordan støtter vi bedst muligt disse børn enten via en forebyggende indsats eller gennem opbakning i forhold til mere indgribende indsatser.

Tid og sted: Temamødet afholdes tirsdag d. 19/3 2019, kl. 15.30-17.00 på Gug Skole, Solhøjsvej 2, 9210 Aalborg SØ
    Tilmelding senest d. 18/3 2019 kl. 12: https://skole.nemtilmeld.dk/661

PPR Aalborg (Læs mere om PPR Aalborg på: www.ppr-aalborg.dk)

(Se vedhæftede)
    Mette Bank den 22-11-2018
    Informationsmøde for nye børnehaveklasseforældre

Vi holder informationsmøde for forældre til børn, der skal starte i børnehaveklasse til august 2019.

TIRSDAG DEN 15. JANUAR KL.19.00 - 21.00 I HOVEDBYGNING

Mødet er for alle, der kunne have interesse i at høre om skolestart på vores skole, så man er også meget velkommen selvom man ikke hører til i vores skoledistrikt.

Mange hilsner
    Byplanvejens Skole
  • Mette Bank den 09-08-2018
    Trafiksikkerhed for elever, der kører med bus - se vedhæftede flyer.

Skakturnering

Den store skakturnering

Nyhed billede
Alle elever i indskoling, mellemtrin og udskoling deltog i den skolens skakturnering fredag den 9. februar.