• Mette Bank den 17-05-2018
    Vedr. skolebestyrelsesvalg 2018

Det skal hermed meddeles, at valget til skolebestyrelsen ved Byplanvejens skole i perioden 2018-2022 er afsluttet ved fredsvalg.

Den nye bestyrelse tiltræder den 1. august 2018, og omfatter følgende medlemmer:
    Janni Grynderup Pedersen
    Heidi Lindgren
    Ninna Holm Palm
    Christian Lillelund
    Tommy Røntved
    Anne Koldsø
    Maria Toft Bojsen
    Som suppleanter er:
    1. Marianne Lyngsøe Tofte
    2. Michael Rise Madsen
    3. Jens Nicolai Maagaard

Jeg ønsker tillykke med valget, og samtidig byder jeg den nye bestyrelse velkommen og ser frem til vores samarbejde.

Linda Visborg

Mette Bank den 04-05-2018
          Nye bh.kl. elever og deres forældre

Åbent Hus torsdag den 24. maj kl. 8.30-11.30
    : Denne dag er alle kommende skolebørn og deres forældre meget velkomne til at kigge forbi og besøge os i børnehaveklassen og DUS. Man bestemmer selv, hvornår og hvor længe, man har lyst til at blive. Børnene kan hilse på de nye kammerater og de nye voksne, man kan lave små skoleopgaver og lave noget pynt, så der ser fint ud til første skoledag. Man kan også kigge på ”skolevæggen”, hvor der hænger tegninger og billeder fra alle besøgene i børnehaverne.

Besøgsdage mandag den 11. juni og torsdag den 21. juni kl. 8.30-11.30: Disse 2 dage vil vi gerne invitere børnene til at komme og gå ”rigtig” i skole – uden mor og far! Børnene skal lave opgaver i deres skolemapper, høre historie, holde frikvarter og lege sammen. Man skal medbringe en lille madpakke/frugt/drikkedunk, så man også kan få lidt at spise.

Det er vores oplevelse fra tidligere år, at disse dage giver børnene meget ro i maven, så de kan se frem til at starte i skole og dus til august. Vi glæder os rigtig meget til at møde jer alle! J

Mette Bank den 30-04-2018
          Følg os på Facebook

Idag har vi holdt indvielse af vores nye lækre skolegård.  yes

Klik ind på vores nye Facebook-side og se hvordan det gik til, da snoren blev klippet og børnene for første gang indtog legepladsen.

2a lavede smør i NT

2a lavede smør i NT 2a lavede smør i NT