BYPLANVEJENS SKOLE

Lyst til læring

Jens Overgaard den 26-03-2015
    Til alle

Byplanvejens Skole er udtaget til at deltage i PISA målingen. Det er elever født i 1999 der testes. I vedlagte er der nogle informationer.

kontoret

Mette Bank den 11-03-2015
    Til kommunens skoler

Kraftige laserpointere kan give øjenskader, hvis de bruges som legetøj. Sikkerhedsstyrelsen orienterer om denne risiko, og vi håber, at skolerne vil bistå med at få informationen ud til flest mulige forældre, eksempelvis gennem forældre-intranet.
    Vi har vedhæftet en informationsside, som I er meget velkomne til at bruge.

Sikkerhedsstyrelsen
    Nørregade 63
    6700 Esbjerg
    www.sik.dk

Mette Bank den 27-02-2015
    NYT NYT

Fra og med 1. marts 2015 skal alle forældre indskrive deres børn i DUS og DUS2 elektronisk.
    Alle papirindmeldelser vil blive sendt retur.

Dette betyder, at al indmeldelse, udmeldelse, valg af ukontrolleret pasning samt ansøgning om økonomisk friplads nu er elektronisk.

Vedhæftet er en vejledning til opskrivning til DUS og DUS2.

Innovation og genbrug

7 og 8 klasse sammen med handelsgymnasiet

et af vinderholdene. SMIL gruppen et af vinderholdene. SMIL gruppen
Idag afsluttede 7 og 8 klasserne deres forløb omkring innovation og genbrug. Der var messe i a-huset og slutteligt blev der fundet to vinderhold med de mest innovative ideer og baseret på gruppens samarbejde. Der var bio billetter til vinderne.
mange rigtig gode ideer blev vist frem.